Vacature commercieel medewerker (binnendienst)

Kom jij onze verkoopafdeling ondersteunen?

werken bij ms wil

Wij bieden een zeer flexibele werkomgeving die je veel vrijheid geeft in het invullen van je dag en het uitvoeren van je taken. Dit geeft je de mogelijkheid om werk en privé optimaal te combineren. Wel verwachten we dat je minimaal 18 uur in de week beschikbaar bent. Deze uren zijn, in overleg met ons, variabel in te delen.

wie ben jij?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de ondersteuning van onze verkoopafdeling. Jij zult je hierbij vooral gaan richten op het klantencontact.

 

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit leads opvolgen en klantgesprekken inplannen, uitvoeren en verwerken. Ervaring met deze werkzaamheden is daarom ook erg van belang.

 

Aangezien de meeste van onze klanten en leveranciers zich niet niet in Nederland bevinden, is een goede beheersing van de Engelse taal (zowel spraak als geschrift) erg belangrijk, kennis van het Duits is een pré.

 

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die voor minimaal 18 uur per week beschikbaar is. Deze uren zijn, in overleg, variable in te delen. Beschikbaarheid tussen 10:00 en 12:00 uur en 14:00 en 16:00 uur is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer flexibele werkomgeving die je veel vrijheid geeft in het invullen van je dag en het uitvoeren van je taken. Dit geeft je de mogelijkheid werk en privé optimaal te combineren. Wel verwachten we dat je minimaal 18 uur in de week beschikbaar bent. Deze uren zijn, in overleg met ons, variabel in te delen.

wie zijn wij?

Vanuit ons kantoor in Aarle-Rixtel werkt MS Wil met een klein team van specialisten. Wij verkopen laboratoriumproducten aan universiteiten, farmaceutische bedrijven en andere instellingen binnen Europa die onze producten gebruiken. Zelf hoef je geen achtergrond te hebben in ons vakgebied, door wat natuurlijke nieuwsgierigheid en goede begeleiding komt kennis van de producten vanzelf.

 

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Marie-Louise Verschuuren (marielouise@mswil.com).